У Львові поліцейські врятували підлітка, якого били мама з донецьким співмешканцем

У Львові поліцейські врятували підлітка, якого били мама з донецьким співмешканцем

У Львові поліцейські врятували підлітка, якого били мама з донецьким співмешканцем Фото: патрульна поліція

Події
28 липня 2022 12:10
Автор: Юрій Богун

Патрульні поліцейські врятували підлітка із сім'ї, де до нього вчиняли домашнє насильство. Про це повідомляє патрульна поліція Львівської області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вчора, пізно ввечері, на лінію 102 зателефонував мешканець багатоквартирного будинку на вулиці Калнишевського та повідомив, що сусіди вигнали неповнолітнього сина з дому і він зараз у них.

17-річний юнак розповів поліцейським, що він з мамою і її співмешканцем приїхали з Донеччини. Останні після вживання алкоголю, почали нецензурно висловлюватися, кричати та вдарили його у грудну клітку.

Хлопець надав відеозаписи, які підтверджують його слова. Патрульні повідомили відповідальні служби. Після цього вони зайшли до помешкання хлопця, де їх зустрів 41-річний чоловік і за мить зайшла 44-річна матір хлопця.

Вони підтвердили, що вживали слабоалкогольні напої і, начебто, жінка вдарила сина рушником. Хоча відео надане хлопцем, суперечить її словам.

Чоловік та жінка продовжили поводити себе агресивно і сваритися на сина. На них склали два тимчасових заборонних приписи та два протоколи за вчинення домашнього насильства.

Патрульні розуміли, що в цій ситуації залишати дитину з цими людьми небезпечно, тому, зі згоди хлопця, його повезли у притулок. Вже там юнак почав скаржитися на біль в грудях. На місце події викликали швидку, яка шпиталізувала його.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах