Цього року на Львівщині пари стали одружуватися частіше

Цього року на Львівщині зросла кількість шлюбів

Цього року на Львівщині зросла кількість шлюбів Фото: ldn.org.ua

Події
01 серпня 2022 08:44

На Львівщині цього року вже зареєстрували більше шлюбів, ніж минулого. За перше півріччя цього року одружилося 6 181 пара.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Як розповіла головна спеціалістка відділу Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Львові Оксана Вендиш, незважаючи на повномасштабну війну та запровадження воєнного стану кількість зареєстрованих шлюбів цього року є навіть дещо більшою, аніж за аналогічний період минулого року, повідомляє Тvoemisto.tv.

«За перше півріччя 2022 року зареєстрували шлюб в 6 181 пари, а за перше півріччя 2021 року – 5 639», – зазначила Оксана Вендиш.

Психологи кажуть, що ці зміни пов'язані з бажанням впоратись зі стресом, пов'язаним з війною. Тому, все більше пар приймають швидкі рішення і не відтягують весілля на потім. Зараз зареєструвати шлюб можна в будь-якому ДРАЦСі країни без місячного очікування, як це було раніше.

Вйськовослужбовці, поліцейські, працівники закладів охорони здоров’я та інші визначені категорії можуть зареєструвати шлюб онлайн, без особистої присутності. Факт реєстрації шлюбу також може засвідчуватися актом про укладання шлюбу, який складений безпосередньо командиром/керівником на місці служби/роботи, керівником закладу охорони здоров’я.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах