На львівському вокзалі патрульний застрелив собаку

На львівському вокзалі поліцейський застрелив собаку

На львівському вокзалі поліцейський застрелив собаку Фото: t.me/lvivych_news

Події
01 серпня 2022 12:05

На львівському вокзалі поліцейський застрелив собаку. Агресивна вівчарка без намордника кидалася на пасажирів та волонтерів, а нетверезий власник тварини на це не реагував.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Це сталося вчора, 31 липня, близько 18.20. До патрульних звернулися волонтери. Вони повідомили, що на першому пероні перебуває нетверезий неадекватний чоловік із агресивною собакою без намордника, яка кидається на людей. На численні прохання заспокоїти собаку та вдягти на неї намордник власник не реагував.

На львівському вокзалі поліцейський застрелив собакуНа львівському вокзалі поліцейський застрелив собаку Фото: t.me/lvivych_news

«Коли на місце події підійшли працівники поліції,  власник спустив вівчарку на правоохоронців. Один із поліцейський був змушений використати табельну вогнепальну зброю для знешкодження тварини, яка загрожувала життю і здоров’ю людей», – повідомили у поліції Львівщини.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за погрозу або насильство щодо працівника правоохоронного органу. Власнику собаки загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах