Львів'янин набрав максимальні 600 балів на тестуванні

Львів'янин набрав максимальні 600 балів з трьох предметів

Львів'янин набрав максимальні 600 балів з трьох предметів Фото: suspilne.media

Події
04 серпня 2022 14:43

Випускник львівської гімназії Артем Краєвський набрав максимальні 600 балів за підсумками тестів з української мови, історії України та математики, не допустивши жодної помилки. Він навчається у класичній гімназії при ЛНУ імені Франка.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Артем Краєвський виконав завдання, які розраховані на дві години, за 50 хвилин, повідомляє Суспільне.

"Найлегшим була історія. Я її зробив, здається, за сім хвилин. Ну, там було легко...Спочатку я вийшов, трішечки "всплакнув" від щастя. А потім вийшов із самого центру оцінювання і розказав всім! Надворі вже чекали мої друзі, мої батьки", — каже випускник Артем Краєвський.

У гімназії, де навчається хлопець, кажуть, що з усіх предметів ще ніхто не набирав максимальну кількість балів. Були лише випадки, коли учні отримували 200 балів з одного предмета.

"Щоби зразу з трьох предметів 200 балів – такого, здається, ще не було за моєї пам’яті. Артем постійно був як належний учень. Він ввесь час був відмінником. Кожного року, пам’ятаю, йому вручали стипендію, починаючи з 5 класу. Він дуже активний, він був старостою класу", — сказав директор гімназії Юрій Джала.

За словами Артема, він принципово залишиться вчитися в Україні. Планує навчатися системного аналізу. Загалом на Львівщині є декілька випускників, які здобули максимальний результат на національному тестуванні. Однак остаточні результати оприлюднять у вересні.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах