Двоє дітей на Львівщині потрапили до реанімації через укус змії

Двоє дітей на Львівщині потрапили до реанімації через укус змії

Двоє дітей на Львівщині потрапили до реанімації через укус змії Фото: istockphoto.com

Події
05 серпня 2022 10:29

На Львівщині двоє дітей потрапили до лікарень через укуси змій. Обоє постраждалих перебувають у стані середньої важкості.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації.

У четвер, 4 серпня, о 09:40 до рятувальників надійшло повідомлення, що в Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр поступив 11-річний хлопчик з села Словіта Львівського району, з діагнозом – укус змії лівої ноги. Дитина перебуває у стані середньої важкості.

«Цього ж дня о 22:24 до рятувальників надійшло повідомлення, що в реанімаційне відділення Дрогобицької міської дитячої лікарні поступила дівчинка, 2016 року народження, жителька с. Опарі Дрогобицького району, з діагнозом – укус змії лівої ноги. Стан потерпілої – середньої важкості», – повідомили в ДСНС Львівщини.

Головне управління ДСНС України у Львівській області застерігає мешканців області бути обережними та уважними відправляючись у ліс чи на природу. Якщо випадково побачили плазуна поряд із собою – не панікуйте, не наближайтесь і не робіть різких рухів, а спокійно відійдіть. У плазунів поганий зір та слух, але своїм тілом вони дуже добре вловлюють коливання землі на відстані 10-15 метрів.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах