У Краківці п’яний водій фури пропонував патрульним хабар – фото

У Краківці п’яний водій фури пропонував патрульним хабар

У Краківці п’яний водій фури пропонував патрульним хабар Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Події
05 серпня 2022 13:02

У Краківці п’яний водій фури пропонував патрульним хабар у сумі 12 000 гривень, щоб уникнути відповідальності за нетверезу їзду.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Вчора, близько 18:00, патрулюючи на автодорозі Львів — Краківець, до поліцейських звернувся працівник пункту пропуску та повідомив, що вони зупинили транспортний засіб Scania з причіпом Schmitz, водій якого в стані алкогольного сп‘яніння.

Під час спілкування із 50-річним водієм у нього виявили очевидні ознаки алкосп‘яніння. Пройти перевірку мешканець Тернопільщини відмовився.

У Краківці п’яний водій фури пропонував патрульним хабарУ Краківці п’яний водій фури пропонував патрульним хабар Фото: facebook.com/MVS.LVIV

«Під час складання необхідних адмінматеріалів на керманича, він спробував уникнути відповідальності та запропонував патрульним неправомірну вигоду у сумі 10 000 гривень. Після неодноразового попередження про кримінальну відповідальність за такі дії, громадянин продовжував наполягати та запропонував вже 12 000 гривень», – повідомили у патрульній поліції Львівщини.

Інспектори зафіксували пропозицію неправомірної вигоди та викликали на місце події слідчо-оперативну групу. Окрім протоколу за керування транспортним засобом в стані сп‘яніння та постанови за керування транспортним засобом без необхідних документів, водієві загрожує і кримінальна відповідальність за пропозицію або надання неправомірної вигоди службовій особі.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах