Розвідка пояснила наскільки зустріч Зеленського з Ердоганом і генсеком ООН у Львові – це безпечно

В управлінні розвідки пояснили наскільки зустріч Ердогана, Зеленського і генсека ООН у Львові – це безпечно. Фото: president.gov.ua

В управлінні розвідки пояснили наскільки зустріч Ердогана, Зеленського і генсека ООН у Львові – це безпечно. Фото: president.gov.ua

Події
18 серпня 2022 13:15

У Головному управлінні розвідки України пояснили наскільки зустріч президентів Туреччини та України, а також генсека ООН у Львові – це безпечно.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Представник пресслужби Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов запевнив, що Україна робить усі необхідні заходи безпеки, повідомляє 24tv.ua.

«Всі необхідні заходи безпеки Україна безумовно робить. І ми знаємо приклади, коли представники, зокрема ООН, були в Україні й саме під ці дати росія робила певні провокації, обстріли і повітряні удари», – зазначив Юсов.

За його словами, президент Туреччини та очільники ООН, які приїдуть до Львова, демонструють своїм візитом, що вони разом з Україною і не бояться ударів росії. При цьому розвідка готується до будь-яких сценаріїв візиту іноземних лідерів.

«Що стосується дій росії, то ми маємо бути готові до різноманітних сценаріїв. Враховуючи те, з ким ми маємо справу», – сказав прессекретар розвідки.

Він зауважив, що світ бачить, з ким ми маємо справу і підтримує Україну. Зокрема робоче посольство в Києві та міжнародні делегації, які відвідують наші міста, чудово це демонструють.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах