Львів'янин сам прийшов у поліцію після втечі з місця ДТП

Львів'янин сам прийшов у поліцію після втечі з місця ДТП

Львів'янин сам прийшов у поліцію після втечі з місця ДТП Фото: zaxid.net

Події
18 серпня 2022 15:34

44-річний львів’янин Павло Кудринецький, який регулярно їздить Львовом під наркотиками без водійських прав, прийшов сам у поліцію після втечі з місця ДТП, яку скоїв 16 серпня.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Чоловіка позбавили прав вже давно. Його автомобіль розмальовували активісти надписами «наркоман» і «вбивця». Одного разу, він розгулював голяка вулицями Львова і викрикував, що йому спалили «Джип».

Втім, він все одно не полишав свою звичку і вже на іншому авто вчинив ДТП на вулиці Промисловій і втік. Згодом він сам прийшов у патрульну поліцію, щоб забрати своє авто Škoda Octavia з арештмайданчика. Автомобіль йому наразі не повернули, натомість виписали ще три штрафи.

16 серпня на вулиці Промисловій Павло Кудринецький за кермом Škoda Octavia врізався у трамвай. Водій вийшов з автомобіля і сказав, щоб присутні викликали евакуатор, а він «йде до лікарні». Павло Кудринецький зник з місця ДТП ще до прибуття поліції. 

Як повідомили у патрульній поліції Львівщини, оформили розшукову ДТП. Однак вже наступного дня після аварії водій сам прийшов в управління патрульної поліції, бо йому не віддали автомобіль з арештмайданчика.

У результаті на нього склали ще два протоколи за порушення ПДР, що призвело до ДТП та за втечу з місця ДТП (ст. 124 та ст. 122-4 КУпАП). Також на нього винесли постанову за керування транспортним засобом без водійських прав (ч. 4 ст. 126 КУпАП).

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах