Загроза ракетних ударів по інфраструктурі: як Львівщина готується до Дня Незалежності

Загроза ракетних ударів по інфраструктурі: як Львівщина готується до Дня Незалежності.

Загроза ракетних ударів по інфраструктурі: як Львівщина готується до Дня Незалежності. Фото: Юрій Богун

Події
23 серпня 2022 14:06

Розвідка США повідомила про те, що Росія у найближчі дні готується нанести ракетні удари по цивільній інфраструктурі та державних об’єктах України. Про це пише Reuters. Які обмеження будуть у Львові та області на День Незалежності України розповів начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Максим Козицький закликав львів'ян і мешканців області дотримуватися усіх правил воєнного часу, зазначивши, що під час повітряної тривоги необхідно йти до укриття. Втім, він заявив, що додаткових обмежень у Львівській області 24-24 серпня не буде, а комендантська година триватиме, як завжди, з 23:00 до 5:00. 

"Документи та тривожні рюкзаки про всяк випадок завжди повинні бути напоготові. Не ходіть по вулиці в комендантську годину, нагадаю, на Львівщині вона триває з 23:00 по 05:00. Черпайте інформацію лише з офіційних джерел. Наші воїни роблять все, щоб захистити нас", - сказав Максим Козицький.

Водночас Патрульна поліція вже посилила патрулювання у Львівській області. У святкові дні за порядком на вулицях стежитимуть понад 6 тисяч нарядів патрульної поліції. І йдеться не лише про звичайних правоохоронців, а й вибухотехніків, кінологів та спецпризначенців. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах