Посадовця Львівської податкової затримали п'яним за кермом

Посадовця Львівської податкової затримали п'яним за кермом

Посадовця Львівської податкової затримали п'яним за кермом Фото: golos.ua

Події
26 серпня 2022 12:22

Посадовця Львівської податкової Ігоря Вандя оштрафували за нетверезу їзду. Суд призначив йому 17 тисяч гривень штрафу та позбавив його водійських прав на рік.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Згідно з постановою суду, завідувач сектора ГУ ДПС у Львівській області Ігор Вандьо 30 липня керував кросовером Land Rover Sport на вулиці Караджича з явними ознаками алкогольного сп’яніння (різкий запах алкоголю з порожнини рота, нестійка хода, нечітка вимова). У присутності свідків він відмовився від перевірки на стан сп’яніння.

Ігор Вандьо та його адвокат не прийшли на суд, але попросили відкласти розгляд справи. Суд вирішив розглядати справу за їх відсутності, оскільки Ігор Вандьо не вказав причин, які перешкоджають прийти на засідання, повідомляє zaxid.net.

У протоколі про адмінправопорушення Ігор Вандьо казав, що за кермом автомобіля була інша людина. Втім, суд вважає ці слова спробою уникнути відповідальності, адже свідки, зокрема сусіди, які й затримали водія після того як він вчинив ДТП, спростовують їх.

Суддя визнав водія винним у керування авто у нетверезому стані та позбавив водійських прав на один рік, а також зобов’язав сплатити 17 тисяч гривень штрафу. Ігор Вандьо ще може оскаржити рішення в апеляційному суді.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах