На Львівщині заклади професійної освіти продовжили вступну кампанію

На Львівщині заклади професійної освіти продовжили вступну кампанію

На Львівщині заклади професійної освіти продовжили вступну кампанію Фото: depositphotos.com

Події
30 серпня 2022 11:57

На Львівщині заклади професійної освіти продовжили вступну кампанію. Зарахування вступників на вільні місця регіонального та державного замовлення триватиме до 1 листопада.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Зазвичай, вступна кампанія до закладів профтехосвіти тривала до 1 жовтня. Однак цьогоріч через повномасштабну війну українські вступники мають перешкоди для своєчасного подання документів на вступ.

Зокрема, йдеться про вступників із територій, які розташовані в районі проведення воєнних дій або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні, блокуванні. Для того, щоб вступники мали можливість здобути професійну освіту, донабір на вільні місця триватиме на місяць довше – до листопада.

«Вступна кампанія справді не проста, але навіть в умовах повномасштабної війни до наших закладів йдуть вчитися стільки ж вступників як і минулого року. Маємо вже 80% виконання регіонального замовлення. Ми приймаємо і готові надалі приймати на навчання здобувачів освіти з числа ВПО», – сказав начальник відділу інновацій, дистанційного навчання, координації діяльності закладів вищої освіти і науки, професійної освіти ЛЬ Іван Пикус.

За його словами, заклади профтехосвіти здебільшого розпочнуть навчання в очній формі. Департамент освіти і науки виділив на облаштування укриттів у закладах профтехосвіти 6,2 мільйонів гривень. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах