Кількість жертв масового отруєння у Дрогобичі зросла — названо причину

Кількість жертв масового отруєння у Дрогобичі зросла — названо причину.

Кількість жертв масового отруєння у Дрогобичі зросла — названо причину. Фото: rivne.media (умовне).

Події
30 серпня 2022 13:27

Кількість жертв масового отруєння у Дрогобичі Львівської області зросла до восьми. Усіх людей госпіталізували. Директорка Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України Наталія Тімко-Іванченко назвала причину масового отруєння внутрішньо переміщених осіб, всі з яких вживали страви одного з дрогобицьких ресторанів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що до Стебницької міської лікарні з гострою кишковою інфекцією госпіталізували переселенців, які проживали у Дрогобичі в ліцеї №16 і гімназії №5. Причина отруєння – сальмонела.

«Серед пацієнтів, що опинилися в лікарні, один – працівник закладу, троє проживали у ліцеї і троє – у гімназії. Загалом отруїлося семеро людей. У двох хворих виявили сальмонелу», – повідомила Zaxid.net Наталія Тімко-Іванченко.

Серед хворих, що опинилися на лікарняних ліжках, усі дорослі. За попередніми даними їжу для них постачав один із місцевих ресторанів. 

Працівники Львівського лабораторного центру спільно з фахівцями управління Держпродспоживслужби у Львівській області проводять відповідні перевірки, аби встановити джерело отруєння людей.



Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах