Розбійник зі Стебника їздив грабувати у Стрий

Розбійник зі Стебника їздив грабувати у Стрий

Розбійник зі Стебника їздив грабувати у Стрий Фото: lv.npu.gov.ua

Події
02 вересня 2022 15:00
Автор: Юрій Богун

На Львівщині поліцейські затримали раніше судимого жителя Стебника за підозрою у пограбуванні перехожих  у Стрию. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як встановили співробітники Стрийського районного управління поліції, 31 серпня зловмисник протягом години  пограбував двох перехожих у місті Стрий. Близько 16.00 при вході у парк на вулиці Гайдамацькій у місті Стрий він зірвав з шиї у 76-річного місцевого мешканця ланцюжок, а близько 17.00 на вулиці Дрогобицькій у такий самий спосіб пограбував 44-річну жінку. В обидвох випадках зловмиснику вдалось втекти з місця події.

До розкриття злочинів були задіяні слідчо-оперативні групи, екіпажі груп реагування патрульної поліції, оперативники кримінальної поліції та співробітники інших служб територіального підрозділу поліції.

Проведеними заходами правоохоронці встановили, що після скоєння злочинів підозрюваний сів у маршрутне таксі та вийшов з нього у місті Стебник. Там 1 вересня його й затримали поліцейські.

Особу затриманого встановлено – ним виявився 36-річний місцевий житель, який вже притягувався до кримінальної відповідальності, зокрема, за пограбування. Речові докази у нього вилучено.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах