«Наші без раші»: у Львові показали ювілейний Бандеромобіль

«Наші без раші»: у Львові показали ювілейний Бандеромобіль

«Наші без раші»: у Львові показали ювілейний Бандеромобіль Фото:city-adm.lviv.ua

Події
05 вересня 2022 13:55
Автор: Юрій Богун

На площі Ринок у Львові презентували сотий Бандеромобіль, який їде на фронт із батальйоном «Карпатська Січ». Про це повідомляє Львівська міська рада. Читайте найцікавіші новини Львова

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Із початку повномасштабного вторгнення російських окупантів команда гумористичного проєкту «Наші без раші» (Kolegi Studio) почала створювати бойові броньовані, оснащені зброєю, автомобілі для наших захисників. Особливість машин у тому, що вони оснащені спеціальними турелями для кріплення кулеметів і називають їх Бандеромобілями.

Відтак сьогодні на пл. Ринок презентували машини, які готові до відправлення на фронт, зокрема ювілейний сотий Бандеромобіль, який виготовили для добровольчого батальйону «Карпатська Січ».

«Для мене велика честь, що Роман Гапачило – львівський гуморист, людина яка займається бізнесом, символізує собою весь підприємницький рух нашої України. Це наші патріоти. Вони з перших днів війни роблять все можливе і неможливе, щоб наші військові були захищені і могли виконувати свій обов’язок. Якщо б не наші підприємці, які знаходять кошти, які логістично продумують як доставити сюди автомобіль, то було б важко всім. Сьогодні всі за одне, всі за перемогу», - наголосив мер Львова Андрій Садовий.

Як розповів Роман Гапачило, ювілейний сотий автомобіль для батальйону «Карпатська Січ» виготовляли найдовше. Тут встановлено американський кулемет, а біля водія і стрільця встановили бронепластини.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах