39-річна львів’янка з судимою подругою вкрали телефон в учениці в школі на Левандівці

39-річна львів’янка з судимою подругою вкрали телефон в учениці в школі на Левандівці

39-річна львів’янка з судимою подругою вкрали телефон в учениці в школі на Левандівці Фото: патрульна поліція Львівської області

Події
06 вересня 2022 11:55
Автор: Юрій Богун

Львів’янка з судимою подругою вкрали телефон в учениці в школі на Левандівці. Про це повідомляє патрульна поліція Львівської області.

Учора, близько 14-ї години, до львівських патрульних 3-го батальйону звернувся вчитель з фізичного виховання та класна керівничка середньої школи, що на вулиці Сяйво, та повідомила про крадіжку.

Під час уроку фізичного виховання двоє підозрілих жінок, поцупили мобільний телефон в учениці. На камерах спостереження зафіксовано, як одна із підозрюваних пропхала руху в огороджувальну сітку і витягла телефон школярки. Після скоєного, жінки пішли з території школи.

Охоронці порядку почали обстежувати прилеглі території. Неподалік школи патрульні виявили двох осіб, які підпадали за описом. Ними виявилися 39-річна львів’янка та 44-річна, раніше судима за крадіжку, мешканка Львівщини. Жінки помітно нервували.

В одної з них виявили мобільний телефон, який належав учениці. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу, які надалі встановлюватимуть всі обставини цієї події.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах