Трилапий собака Каштан зі Львова не втрачає надії знайти свою сім'ю

Трилапий собака Каштан зі Львова не втрачає надії знайти свою сім'ю.

Трилапий собака Каштан зі Львова не втрачає надії знайти свою сім'ю. Фото: facebook.com/lvivlkplev

Події
11 вересня 2022 09:14

Безпритульний собака Каштан із вулиці Пулюя у Львові, якому попри всі зусилля ветеринарів, довелося ампутувати зломану передню лапу, дуже сподівається на те, що знайде людину, якій він сподобається й вона забере його додому. Про це повідомили у ЛКП "Лев".  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Каштану два роки. Раніше він мешкав на вулиці Пулюя у Львові, але там із ним трапилася біда. 

"Потрапив до нас з задавненим переломом лапки, яка була просто перев'язана бинтами. Наші ветеринари зробили все можливе аби зберегти її, але, на жаль, врятувати лапку не вдалося. І якщо бути чесними, Каштан не особливо засмутився через це і бігає по подвір'ю так, ніби завтра йому бігти марафон. Вважає, що життя на тому не закінчується і все можна пережити, якщо оточувати себе позитивними емоціями. А позитив він знаходить у всьому. Чи то зайву хвилинку побути в компанії друзів і насолоджуватися осіннім сонечком, чи то просто поговорити з кимось близьким", - розповіли у ЛКП "Лев".

Трилапий собака Каштан зі Львова не втрачає надії знайти свою сім'ю.Трилапий собака Каштан зі Львова не втрачає надії знайти свою сім'ю. Фото: facebook.com/lvivlkplev

Приходьте знайомитися з Каштаном, можливо він саме той друг, якого ви шукали все життя. Усіх, кому сподобався цей собака, запрошують у ЛКП "Лев", аби познайомитися з ним поближче. Адреса: вулиця Промислова, 56. Телефони: 068 53 54 545 та 032 293 30 41. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах