У центрі Львова двоє розбійників відібрали у хлопця телефон, погрожуючи пістолетом і гранатою

У центрі Львова двоє розбійників відібрали у хлопця телефон погрожуючи пістолетом і гранатою

У центрі Львова двоє розбійників відібрали у хлопця телефон погрожуючи пістолетом і гранатою Фото: патрульна поліція Львівської області

Події
13 вересня 2022 11:59
Автор: Юрій Богун

12 вересня, близько 21-ї години вечора, львівські патрульні отримали повідомлення про розбій на вулиці Староєврейській. Про це повідомили у патрульній поліції Львівської області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Схвильована заявниця повідомила, що на її родича напали невідомі особи. Зі слів 19-річного потерпілого, вони погрожуючи йому пістолетом, гранатою та кастетом, забрали телефон.

Охоронці порядку, отримавши детальний опис нападників, розпочали пошуки. Обстежуючи прилеглу територію, патрульні першого батальйону виявили двох громадян, схожих за описом. Встановивши дані осіб, ними виявилися 17 і 19-річні львів‘яни.

У останнього, виявили предмет, ззовні схожий на зброю, а також мобільний телефон потерпілого. На місці  працювали слідчі, які надалі встановлювали всі обставини події.

Попередня кваліфікація — за частиною 2 статті 187 (Розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах