Під час ремонту дороги у Львові виявили снаряд

У Львові під час ремонту дороги виявили снаряд

У Львові під час ремонту дороги виявили снаряд Фото: facebook.com/LVIVDSNS

Події
16 вересня 2022 08:13

У Львові під час проведення реконструкції дороги натрапили на застарілий боєприпас, який лежав неподалік житлового будинку. На місце викликали рятувальників.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Під час проведення реконструкції дороги на вулиці Орлика 15 вересня виявили предмет ззовні схожий на застарілий боєприпас. Він лежав на відстані 30 метрів від житлового будинку.

«На місце події було направлено оперативну групу ДСНС Львівщини, працівники якої, ідентифікували небезпечну знахідку, як 76 мм артилерійський снаряд часів II Світової війни. По факту виявлення боєприпасу повідомлено правоохоронні органи та подано термінову заявку до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знищення», – повідомили в ДСНС Львівщини.

У Львові під час ремонту дороги виявили снарядУ Львові під час ремонту дороги виявили снаряд Фото: facebook.com/LVIVDSNS

Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує, що боєприпаси часів ІІ Світової війни, незважаючи на розміри та значний вік, залишаються небезпечні.

Рятувальники закликають бути вкрай обережними у разі виявлення подібних предметів.

"Знайшовши боєприпас, ні в якому разі не торкайтеся його та не підпускайте до нього людей. Про знахідку терміново повідомте Службу порятунку за номером «101»", – зазначають рятувальники.
 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах