Зарплата – до 45 тисяч: кого шукають працедавці на Львівщині

Зарплата – до 45 тисяч: кого шукають працедавці на Львівщині

Зарплата – до 45 тисяч: кого шукають працедавці на Львівщині Фото: stocky.ai

Події
16 вересня 2022 17:28

У Львівського обласного центру зайнятості розповіли про відкриті вакансії на посади в області, які досить високо оплачуються.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

За інформацією Львівського обласного центру зайнятості, середній розмір заробітної плати, зазначений працедавцями у вакансіях, становить 9,7 тисяч гривень. Одначе декому працедавці готові платити в рази більше. Приміром, 45 тисяч гривень пропонують машиністам крана автомобільного, на 15 тисяч менше – машиністу автогрейдера.

У Кам’янці-Бузькій є вакансія для водія автотранспортних засобів, зарплата – 35 тисяч гривень.

У Пустомитівській районній філії на 30 тисяч гривень шукають менеджерів (управителів) на автомобільному транспорті, машиніста установки самоклейних плівок, слюсаря-електрика з ремонту електроустаткування та водіїв автотранспортних засобів (міжнародні перевезення).

Працедавці Радехівщини запрошують на роботу економіста, якому готові платити 40 тисяч гривень, а слюсар з ремонту сільськогосподарських машин і устаткування, тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва отримає 30 тисяч гривень.

На таку ж зарплату можуть розраховувати механізатори (докери-механізатори) комплексної бригади на навантажувально-розвантажувальних роботах у Трускавці та водії автотранспортних засобів у Кам’янці-Бузькій.

Дещо менша винагорода, 25 тисяч гривень, очікує на машиніста каротажної станції, машиніста механічного котка (Львівський МЦЗ), агронома (Самбірський МРЦЗ), інженера-конструктора, водія автотранспортних засобів (Пустомитівська РФ ЛОЦЗ) і вантажника (Радехівська РФ ЛОЦЗ).

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах