З'явилися подробиці та фото з місця кривавої ДТП біля Бродів, в якій загинули четверо людей

З'явилися подробиці та фото з місця кривавої ДТП біля Бродів, в якій загинули четверо людей.

З'явилися подробиці та фото з місця кривавої ДТП біля Бродів, в якій загинули четверо людей. Фото: dbr.gov.ua.

Події
16 вересня 2022 14:10

У поліції розповіли подробиці важкої ДТП поблизу Бродів Львівської області, в якій загинули четверо людей. Серед загиблих — 7-річний хлопчик. Ще двоє дітей і стільки ж дорослих — у лікарні. Аварія сталася ввечері у четвер, 15 вересня, на автодорозі Київ – Чоп.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як видно з оприлюднених поліцією фото у автомобіль Volkswagen Caddy білого кольору зіткнувся із військовим бронетранспортером, що рухався в колоні військової техніки. У результаті зіткнення військовий автомобіль перевернувся на дах. 

З'явилися подробиці та фото з місця кривавої ДТП біля Бродів, в якій загинули четверо людей.З'явилися подробиці та фото з місця кривавої ДТП біля Бродів, в якій загинули четверо людей. Фото: dbr.gov.ua.

З'явилися подробиці та фото з місця кривавої ДТП біля Бродів, в якій загинули четверо людей.З'явилися подробиці та фото з місця кривавої ДТП біля Бродів, в якій загинули четверо людей. Фото: facebook.com/lvivpolice.

З'явилися подробиці та фото з місця кривавої ДТП біля Бродів, в якій загинули четверо людей.З'явилися подробиці та фото з місця кривавої ДТП біля Бродів, в якій загинули четверо людей. Фото: dbr.gov.ua.

За інформацією поліції, четверо пасажирів автомобіля Volkswagen, серед яких 7-річний хлопчик, загинули на місці події. Крім того, водійка та ще троє пасажирів, серед яких двоє дітей віком 4 і 6 років, отримали тілесні ушкодження та були доставлені до лікарні. За даними ДБР, до лікарні потрапили двоє хлопчиків віком 4 та 8 років. Водій військового автомобіля не постраждав.

16 вересня у ДБР повідомили, що слідчі зареєстрували кримінальне провадження за ч. 2 ст. 415 ККУ.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах