На Львівщині жінка намагалась за хабар вивезти свого 23-річного сина у Польщу

На Львівщині матір намагалась вивезти свого 23-річного сина за кордон за 700 євро хабара

На Львівщині матір намагалась вивезти свого 23-річного сина за кордон за 700 євро хабара Фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

Події
21 вересня 2022 13:40

На Львівщині матір намагалась вручити прикордонникам 700 євро хабара, щоб вивезти у Польщу військовозобов’язаного 23-річного сина. Прикордонники відмовились та викликали поліцію.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Як повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби, через пункт пропуску «Грушів», що на Львівщині, до Польщі разом із матір’ю прямував 23-річний українець.

На Львівщині матір намагалась вивезти свого 23-річного зисна за кордон за 700 євро хабараНа Львівщині матір намагалась вивезти свого 23-річного зисна за кордон за 700 євро хабара Фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

«Під час перевірки прикордонники встановили, що підстав для перетину кордону в умовах правового режиму воєнного стану, у військовозобов’язаного чоловіка не було. В ході бесіди його матір повідомила, що її син навчається у закордонному виші та спробувала домовитись з інспектором. На пропозицію хабаря в розмірі 700 євро прикордонний наряд відповів відмовою», – йдеться у повідомленні.

Прикордонники поінформували працівників Нацполіції. Відповідальність за це передбачена статтею 369 ККУ «Пропозиція або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах