Львів за два дні продав землі на 114 млн гривень

Львів за два дні продав землі на 114 млн гривень

Львів за два дні продав землі на 114 млн гривень Фото: loda.gov.ua

Події
28 вересня 2022 14:57
Автор: Юрій Богун

На земельних аукціонах Львів за два дні заробив до бюджету понад 114 млн гривень. Про це повідомили у Львівській міській раді.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Цього тижня на земельних торгах реалізували 5 ділянок, залучивши понад 114 млн грн до міського бюджету. Уся виставлена на аукціони земля призначена під промисловість, комерцію та торгівлю.

У департаменті містобудування ЛМР зазначають, що у вівторок, 27 вересня, відбулися торги, де дев'ять покупців змогли підняти ціну оренди ділянки в рази - до мільйонів гривень.

«На цьому аукціоні дві ділянки придбало ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл». Одну ділянку, площею 1,32 га у районі вулиці Ряшівської, від Кульпарківської до Патона. Цільове призначення – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. Ціна землі стартувала від понад 47,7 млн гривень. Придбали за 48,475 млн гривень. Ще одну ділянку, площею 2,9 га, ця ж фірма купила у промзоні «Рясне-2». Землю придбали за 29,603 млн гривень

Та найбільший ажіотаж викликав третій аукціон. На ньому місто віддало 0,29 га в оренду під комерцію на вулиці Городницькій, 43. Ділянка розташована на одній з головних магістралей північної частини міста. Право оренди одночасно виборювали дев'ять фірм. Тож, очікувано, ціна стрімко злетіла: стартова ціна була 240 тисяч гривень. А закінчилися торги сумою 15 млн гривень», - розповіли у департаменті містобудування.

Нагадаємо, що у понеділок за дві ділянки місто вторгувало понад 22 млн гривень.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах