Юних львів’ян кличуть у Дитячу дорадчу раду – як потрапити

Юних львів’ян кличуть у Дитячу дорадчу раду – як потрапити

Юних львів’ян кличуть у Дитячу дорадчу раду – як потрапити Фото: ye.ua

Події
29 вересня 2022 15:28

Юних мешканців Львова віком до 18 років, які мають бажання долучитись до розвитку молодіжної сфери міста, закликають подавати свої заявки до Дитячої дорадчої ради. Набір молоді триває до 4 жовтня.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

«Представники Дитячої дорадчої ради засновують власні проєкти, флешмоби долучаються до вже існуючих. Вони говорять про інтереси української молоді, прислухаються одне до одного, знайомляться з іноземною молоддю та заявляють про себе місту. І хто, як не самі підлітки, найкраще розуміють, що їм подобається та цікавить», - повідомили в управлінні «Служба у справах дітей» Львівської міської ради.

Аби кандидувати до Дитячої дорадчої ради, необхідно заповнити електронну форму за посиланням та подати таку інформацію:

  • навчання, назву громадської або іншої організації (ініціативи) чи установи (за наявності), яку представляє особа, фотографію претендента, тощо;
  • письмову роботу на тему: «Яким має бути Львів для дітей» (до 1000 знаків);
  • рекомендаційний лист із місця навчання претендента або від голови організації, яку він представлятиме. Рекомендаційний лист потрібно надіслати у сканованому вигляді з підписом та печаткою. Одна організація може делегувати до складу Дитячої дорадчої ради лише одного претендента.

Претенденти, які не подали зазначені у пунктах 1-3 документи або подали їх не у повному обсязі, до участі у співбесіді не допускаються.

Протягом 10 днів з моменту завершення терміну подання заяв, відбудеться співбесіда з кандидатами. Запрошення на співбесіду надійде на електронну адресу, вказану у заявці претендента.

У разі виникнення додаткових запитань, можна зателефонувати в управління «Служба у справах дітей» Львівської міської ради за телефоном: (032)297-58-83.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах