У Шегинях студент Римського університету дев'ять разів намагався прорватися через кордон — відео

У Шегинях студент Римського університету дев'ять разів намагався прорватися через кордон — відео.

У Шегинях студент Римського університету дев'ять разів намагався прорватися через кордон — відео. Фото ілюстративне: facebook.com/zahidnuy.kordon

Події
29 вересня 2022 15:44

У пункті пропуску Шегині 21-річний студент Римського університету Тимофій Мельник дев'ять разів намагався прорватися через кордон. Щоразу отримуючи відмову, молодий чоловік скандалив і відмовлявся покидати територію службового приміщення Держприкордонслужби. Врешті-решт Мельник отримав штраф. Про інцидент повідомили у прес-службі Львівського прикордонного загону.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

З 14 вересня чоловікам призовного віку, які навчаються за кордоном, заборонили виїзд за кордон. Таке рішення прийняли через масові підробки документів про навчання в іноземних вишах.

Сайт Ukrayina.pl повідомляє, що 28 вересня студент Римського університету Тимофій Мельник поскаржився на те, що його побили працівники ДПСУ. Держприкордонслужба відреагувала на звинувачення і наголосила, що конфлікт виник через відмову 21-річного студента покинути пункт пропуску.

«Громадянин уже вдев’яте намагався виїхати за кордон. Отримавши чергову відмову, молодик почав обурюватися та відмовлявся покинути територію службового приміщення Держприкордонслужби та пункту пропуску загалом. При кожному факті відмови у перетинанні кордону на виїзд з України цьому молодику документально доводилося рішення про відмову, в якому зазначалися конкретні норми законодавства, згідно з якими діють прикордонники», – повідомили у ДПСУ.

За злісну непокору вимозі прикордонника у пункті контролю через державний кордон України на порушника склали адміністративний протокол за ст. 185-10 КУпАП. Ця стаття передбачає штраф або виправні роботи.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах