Розробка львівських інженерів EcoHike запрацювала у Польщі

Розробка львівських інженерів EcoHike запрацювала у Польщі

Розробка львівських інженерів EcoHike запрацювала у Польщі Фото: city-adm.lviv.ua

Події
04 жовтня 2022 17:04
Автор: Юрій Богун

Розробка львівських інженерів EcoHike вийшла на європейський ринок. Безкоштовний застосунок, за допомогою якого можна позначати й прибирати забруднені ділянки природи, відтепер доступний у Польщі. Про це повідомила Львівська міська рада.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Застосунок EcoHike був розроблений командою GlobalLogic і запущений у 2019 році. Розробка допомагає активістам об’єднувати зусилля навколо прибирання. Зокрема, у 2021 році, використовуючи цей додаток, небайдужі львів’яни спільними зусиллями очистили зелену зону «Цитадель». Також минулоріч  EcoHike став офіційним застосунком Всесвітнього дня прибирання World Cleanup Day в Україні.

Так, користувачі застосунку можуть позначати на карті забруднені ділянки природи, а інші активісти прокладають свій маршрут так, щоб очистити забруднену місцевість. За час свого існування EcoHike об’єднав більше 7 тисяч активістів, які прибрали понад 100 га парків в Україні.

«Вихід застосунку на нові ринки – це можливості для української ІТ-спільноти розвивати продукти й власну IT-експертизу, а також зробити суттєвий внесок у покращення екологічної ситуаці не лише в Україні. Подібні проєкти дозволяють інженерам розширити свій вплив за межі коду та зробити планету чистішою», - розповів фахівець GlobalLogic, лідер проєкту EcoHike Юрій Голованов.

Презентація застосунку та перше прибирання відбулось в місті Сулістровіце. 100 волонтерів прибирали підніжжя гори Сленжа за допомогою застосунку EcoHike.

До слова, завантажити додаток можна на Android та iOS.

Центральний офіс GlobalLogic знаходиться у Кремнієвій долині, у США, а інжинірингові та дизайн-центри розташовані по всьому світу.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах