Напередодні відновлення подорожей із Польщі до України на туристичний сайт Львова здійснили кібератаку

Напередодні відновлення подорожей із Польщі до України на офіційний туристичний сайт Львова здійснили масову кібератаку.

Напередодні відновлення подорожей із Польщі до України на офіційний туристичний сайт Львова здійснили масову кібератаку. Фото: Юрій Богун.

Події
18 жовтня 2022 10:51

У День захисників і захисниць України, 14 жовтня, була здійснена масова DDoS атака на сервер офіційного туристичного сайту Львова – lviv.travel. Про це сьогодні, 18 жовтня, повідомили у Львівській міській раді. Читайте всі новини Львова.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Атака була керована та точково спрямована на блокування сайту через великий потік запитів з території Росії та В’єтнаму.

Напередодні відновлення подорожей із Польщі до України на офіційний туристичний сайт Львова здійснили масову кібератакуНапередодні відновлення подорожей із Польщі до України на офіційний туристичний сайт Львова здійснили масову кібератаку

"Менш, ніж за добу робота сайту була повноцінно відновлена, а сервер захищений завдяки команді технічної підтримки. lviv.travel й надалі пропонує актуальні події, корисні поради та інформацію, куди піти і що побачити у Львові", - йдеться у повідомленні міськради. 

Додамо, що польські компанії відновлюють туристичні поїздки до Львова. 15 жовтня, вперше від початку повномасштабної війни, відбулась організована туристична подорож до Львова. Одноденну мандрівку здійснило туристичне бюро Quand.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах