На Стрийщині за допомогою дрона розшукали зниклу під час збирання грибів жінку

На Стрийщині за допомогою дрона розшукали зниклу під час збирання грибів жінку

На Стрийщині за допомогою дрона розшукали зниклу під час збирання грибів жінку Фото: facebook.com/LVIVDSNS

Події
19 жовтня 2022 12:29

На Стрийщині рятувальники знайшли бабусю, яка заблукала у лісі під час тихого полювання і провела там цілу добу. Жінку шукали за допомогою дрона.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

У вівторок, 18 жовтня, о 12:42 рятувальники Славської пошуково-рятувальної групи знайшли в лісі 85-річну мешканку села Облазниця Стрийського району, яка цілу ніч провела в лісі.

Як з’ясувалось, бабуся, 17 жовтня близько 12:00 пішла на тихе полювання в ліс, що поблизу її домівки, але ввечері так і не повернулась. Телефонного зв’язку із заблукалою не було. Тому внучка звернулась до екстрених служб.

На Стрийщині за допомогою дрона розшукали зниклу під час збирання грибів жінкуНа Стрийщині за допомогою дрона розшукали зниклу під час збирання грибів жінку Фото: facebook.com/LVIVDSNS

«До пошуків літньої жінки були залучені, як рятувальники і поліція, так і місцеві мешканці. Рятувальники для пошуків використали безпілотник. Неподалік стежки рятувальники побачили відро з грибами, а коло нього лежала бабуся. Тож, рятувальники на ношах донесли жінку до автомобіля і довезли додому, де літню жінку оглянули медики», – повідомили в ДСНС Львівщини.

 Після огляду жінка від госпіталізації відмовилась.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах