12 військовослужбовців отримали нові квартири у Львові

У Львові 12 військовослужбовців отримали нові квартири

У Львові 12 військовослужбовців отримали нові квартири Фото: loda.gov.ua

Події
24 жовтня 2022 09:21

У Львові 12 військовослужбовців Держприкордонслужби отримали ключі від нових квартир. Житло подарували прикордонникам, які захищали Україну від перших днів вторгнення Росії.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Дванадцять прикордонників, серед яких шестеро отримали важкі поранення в боях за «Азовсталь» та повернулися з полону, отримали ключі від квартир.

У Львові 12 військовослужбовців отримали нові квартириУ Львові 12 військовослужбовців отримали нові квартири Фото: loda.gov.ua

«Якщо для когось країна та її кордони можуть бути територією чи лінією на карті, то для наших прикордонників — це справа усього життя. Невтомна праця усіх вас дає нам змогу працювати в тилу на перемогу України. Саме завдяки вам наші та ваші діти мають змогу ходити у школи з розумінням того, що їх захищають. Ваші подвиги вже є в історії нашої майбутньої перемоги», — сказав під час вручення ключів начальник Львівської обласної військової адмністрації Максим Козицький.

У Львові 12 військовослужбовців отримали нові квартириУ Львові 12 військовослужбовців отримали нові квартири Фото: loda.gov.ua

Заступник голови державної прикордонної служби, генерал-майор Сергій Сердюк повідомив під час заходу, що найближчим часом ще 60 сімей військовослужбовців Західного регіонального управління стануть власниками службового житла.

«Ще до кінця року плануємо у Львові вручити військовослужбовцям-прикордонникам ще 23 квартири. Адже саме ви є тими, хто своєю незламністю та мужністю показали любов до Батьківщини. Багато з вас пройшли через важкі бойові зіткнення, отримали поранення і пройшли полон, але ворог не зміг зламати вашу волю та віру в Україну. Бажаю вам та вашим сім'ям тепла й родинного затишку у цих нових оселях», — сказав Сергій Сердюк.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах