Львівські медики виходили хлопчика з вагою 750 грамів

Львівські медики виходили хлопчика з вагою 750 грамів

Львівські медики виходили хлопчика з вагою 750 грамів Фото: mini-rivne.com

Події
25 жовтня 2022 11:36

У Львівському обласному клінічному перинатальному центрі виходили хлопчика, вагою 750 грамів. Малюк провів у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії новонароджених 22 доби.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Матвійко народився передчасно, на 28 тижні вагітності. Хлопчик мав вагу 750 грам, 34 см, 5/6 балів за шкалою Апгар. Потребував двох доз екзогенного сурфактанту. 22 доби він провів у відділенні анестезіології, на спільному перебуванні з мамою з 52 доби. На 71 добу дитину виписали з вагою 2200 грамів.

Львівські медики виходили хлопчика з вагою 750 грамівЛьвівські медики виходили хлопчика з вагою 750 грамів Фото: facebook.com/Львівський-обласний-клінічний-перинатальний-центр

«Якщо дитина народжується передчасно, у Львівському обласному клінічному перинатальному центрі надається вся необхідна комплексна неонатальна допомога. Починаючи з моменту народження та першої «золотої» години життя до 2-го етапу виходжування та спостереження у педіатра у відділенні медичної реабілітації передчасно народжених та малих дітей», – зазначила директорка Центру Марія Малачинська.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах