У Шегинях затримали водія з контрабандною технікою на 4,5 мільйони

У Шегинях затримали водія з контрабандною технікою на 4,5 мільйона

У Шегинях затримали водія з контрабандною технікою на 4,5 мільйона Фото:facebook.com/zahidnuy.kordon

Події
31 жовтня 2022 16:25

У Шегинях затримали 32-річного водія мікроавтобуса, який намагався ввезти з Польщі в Україну контрабандну техніку. Вартість незадекларованого сягає 4,5 мільйони гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Як повідомили в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України, «Мерседес» прибув учора ввечері з Польщі в пункт пропуску «Шегині».

У Шегинях затримали водія з контрабандною технікою на 4,5 мільйонаУ Шегинях затримали водія з контрабандною технікою на 4,5 мільйона Фото:facebook.com/zahidnuy.kordon

«Під час проходження перевірки чоловік заявив, що переміщує посилки з-за кордону. Виходячи з аналізу та оцінки ризиків прикордонники вирішили здійснити додаткову перевірку. В ході якої, спільно з працівниками митниці, в багажному відділенні, у коробці серед особистих речей, будо виявлено партію незадекларованих девайсів. У салоні мікроавтобуса наш співвітчизник приховав телефони, навушники та ноутбуки відомих світових виробників», – йдеться у повідомленні.

У Шегинях затримали водія з контрабандною технікою на 4,5 мільйонаУ Шегинях затримали водія з контрабандною технікою на 4,5 мільйона Фото:facebook.com/zahidnuy.kordon

За цим фактом працівниками митниці складено протокол. Товар, орієнтовна вартість якого складає близько 4,5 мільйонагривень, вилучено.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах