Вдарив ножем, облив легкозаймистою рідиною та підпалив: у Стрию судили вбивцю трускавецького валютника

Вдарив ножем, облив легкозаймистою рідиною та підпалив: у Стрию судили вбивцю трускавецького валютника.

Вдарив ножем, облив легкозаймистою рідиною та підпалив: у Стрию судили вбивцю трускавецького валютника. Фото: lviv.gp.gov.ua

Події
15 листопада 2022 13:20

42-річного мешканця Трускавця засудили до 13 років ув'язнення за жорстоке вбивство місцевого валютника, яке сталося у травні 2018 року. Злочинця затримали через кілька днів, однак саме слідство тривало чотири роки. Нещодавно Стрийський міськрайонний суд визнав підозрюваного винним. Про це повідомила пресслужба прокуратури у вівторок, 15 листопада.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вдарив ножем, облив легкозаймистою рідиною та підпалив: у Стрию судили вбивцю трускавецького валютника.Вдарив ножем, облив легкозаймистою рідиною та підпалив: у Стрию судили вбивцю трускавецького валютника. Фото: lviv.gp.gov.ua

У травні 2018 року у Трускавці сталося резонансне вбивство. Тоді у лісі при дорозі поліцейські знайшли закопане тіло 50-річного мешканця Трускавця, який займався обміном валют. Тіло валютника було обгоріле та із слідами від ножових поранень. Також зникли 2 мільйона гривень готівкою, які з собою мав вбитий.

За кілька днів після злочину поліцейські знайшли вбивцю. Ним виявився місцевий таксист, який був добре знайомий із жертвою. У день вбивства злочинець домовився із валютником про зустріч з метою нібито обміняти значну суму грошей.

Чоловіки зустрілися пізно ввечері, сіли в авто, яким керував таксист і рушили до виїзду з Трускавця. Автомобіль з'їхав з головної дороги і зупинився біля лісу, саме там мав нібито відбутися обмін грошима. Коли чоловіки вийшли з машини, таксист несподівано двічі вдарив потерпілого ножем у груди та спину. Злочинець забрав у потерпілого 2 мільйона гривень, відтягнув його в ліс і скинув у викопану яму. Після цього вбивця облив чоловіка легкозаймистою рідиною та підпалив – як пізніше з'ясували експерти, на той момент жертва була ще жива. Пізніше вбивця засипав тіло 50-річного трускавчанина землею.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах