"Гірше, ніж у жовтні": Козицький прокоментував наслідки ракетних ударів по Львівщині

"Гірше, ніж у жовтні": Козицький прокоментував наслідки ракетних ударів по Львівщині.

"Гірше, ніж у жовтні": Козицький прокоментував наслідки ракетних ударів по Львівщині. Фото: facebook.com/Nadia Bavoliak

Події
16 листопада 2022 14:48

Наслідки ракетних ударів, які сталися на Львівщині вчора, гірші, ніж наслідки тих, які були у жовтні, адже два з трьох ударів, які зафіксували 15 листопада, це повторні удари по об‘єктах критичної енергетичної інфраструктури. Про це заявив начальник Львівської обласної військвої адміністрації Максим Козицький. Читайте всі новини Львова.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Усі три об‘єкти зазнали критичних ушкоджень. Щоб повністю відновити роботу енергооб’єктів у нашій області до довоєнних показників, треба 8-12 місяців. Енергетики працювали упродовж всієї ночі. Станом на цю годину Львівщина заживлена на 95%. Але прошу кожного та кожну по-особливому ощадливо споживати електроенергію, адже живлення відбувається за тимчасовою схемою", - розповів Максим Козицький. 

За його словами, зараз одночасно користуватися електроенергією можуть лише 30% абонентів Львівської області. Усі профільні служби працюють над тим, щоб ця цифра зросла.

Окрім того, у вашій домівці може не бути світла, бо через велике навантаження на енергосистему країни НЕК «Укренерго» запровадила графіки погодинних та аварійних відключень.

Нагадаємо, що у вівторок, 15 листопада, росіяни здійснили чергову масовану ракетну атаку на Львів та Львівську область, випустиши понад 10 ракет. У місті та у передмісті пролунала серія вибухів. Пошкоджені три енергетичні об'єкти, Львів та кілька районів області без світла. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах