На кордоні з Польщею виявили контрабанду сигарет на 10 мільйонів гривень

У пункті пропуску Рава-Руська-Гребенне виявили контрабанду сигарет

У пункті пропуску Рава-Руська-Гребенне виявили контрабанду сигарет Фото: lubelskie.kas.gov.pl

Події
18 листопада 2022 11:04

У пункті пропуску «Рава-Руська-Гребенне» виявили контрабанду сигарет вартістю близько близько 9,7 мільйонів гривень. Українську частину кордону вантажівка проїхала без проблем, а на польській незаконний товар викрили.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

«Співробітники митниці у Гребенному оглянули вантажний автомобіль, який перевозив контейнер. Згідно з документами, вантажем були ялинові дошки. Товар прямував з України до Великої Британії», – повідомили окружна податкова адміністрація у Любліні, якій підпорядковується митна служба.

Вантажівку просканували рентгеном. У пошуках контрабанди також брав участь службовий собака. Під час детального обшуку поліцейські виявили сигарети у спеціально підготовлених дошках. Як видно з фото і відео, контрабандисти перевозили сигарети ТМ Rothmans.

У пункті пропуску Рава-Руська-Гребенне виявили контрабанду сигаретУ пункті пропуску Рава-Руська-Гребенне виявили контрабанду сигарет Фото: lubelskie.kas.gov.pl

Загалом виявили понад 82 тисячі пачок сигарет без польських акцизних марок. Їхня ринкова вартість становить понад 9,7 мільйонів гривень. Сигарети та тягач із напівпричепом та контейнером вилучили. Водій ванажівки, громадянин України, свою провину не визнав.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах