Козицький пояснив, чому світло у Львівській області вимикають без попередження

Козицький пояснив, чому світло у Львівській області вимикають без попередження

Козицький пояснив, чому світло у Львівській області вимикають без попередження Фото: 24.tv

Події
21 листопада 2022 11:24
Автор: Юрій Богун

Начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький пояснив, чому не завжди попереджають про відключення електроенергії. Він також розповів, чому живлення виключають не усім абонентам Львівщини.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Підбиваючи підсумки тижня, який минув, начальник Львівської ОВА Максим Козицький звернувся до жителів Львівщини, які обурені через те, що їх не завжди попереджають про відключення електроенергії заздалегідь.

«Ми дуже хочемо попереджати вас заздалегідь, але це вкрай складно у теперішніх умовах. Будь ласка, поставтесь з розумінням до цієї ситуації. Наші енергетики, які за рекордно короткий час лагодять систему після атак ворога, заслуговують не лише на розуміння, а й на подяку». – Наголосив Максим Козицький.

Він також розповів, чому електроенергію відключають не всім абонентам Львівської області.

«Як пояснили у Львівобленерго, якщо на лінії електропередачі є об’єкти критичної інфраструктури, медичні заклади, то, швидше за все, відключень там не буде. Причина зрозуміла – не можна залишити без живлення важливі для життя області об‘єкти, відповідно – електроенергія буде і в частини споживачів, які підключені до цієї лінії», - зазначив Козицький

За його словами, є позитивні новини від «Укренерго»: протягом вихідних вдалося дещо пом‘якшити обмеження споживання електроенергії. Додаткових аварійних відключень у Львівській області 21 листопада не планують.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах