Львів став молодіжною столицею Європи 2025

Львів став молодіжною столицею Європи 2025

Львів став молодіжною столицею Європи 2025 Фото: Юрій Богун

Події
25 листопада 2022 11:18
Автор: Юрій Богун

У албанському місті Тірана оголосили переможця конкурсу «Молодіжна столиця Європи 2025». Про це повідомила Львівська міська рада. Цей титул отримав Львів, а разом з ним і всі інші міста України, адже це була спільна заявка.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Головна ідея презентації Львова на загальноєвропейському конкурсі – молоді люди, спільноти, усі міста України – охоронці свободи не лише нашої країни, а й усього цивілізованого, демократичного світу (Molo mission now: we are Freedom Guards).

Молодіжна столиця Європи – це титул, присуджений Європейським молодіжним форумом, призначений для розширення можливостей молоді, активізації участі молоді та зміцнення європейської ідентичності. Щороку нове європейське місто отримує шанс продемонструвати свої інноваційні ідеї, проєкти та заходи, спрямовані на підняття голосу молодих людей та впровадження нової молодіжної перспективи у всі аспекти життя міста.

Четвертий раз Львів аплікувався на цей конкурс, вже вдруге потрапив до фіналу. «Цьогоріч ми подали заявку за 2 дні до повномасштабного вторгнення. Після 24 лютого наша заявка була повністю кардинально змінена, тому зараз ми репрезентували всі міста, містечка і села України»,  – розповів Олег Малець, директор молодіжних просторів ТВОРИ!, які є ініціаторами подачі заявки на участь у конкурсі «Молодіжна столиця Європи».

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах