Львівського депутата-втікача Миколу Седіла позбавили мандата

Львівського депутата-втікача Миколу Седіла позбавили мандата.

Львівського депутата-втікача Миколу Седіла позбавили мандата. Фото: facebook.com/people/Микола-Седіло.

Події
29 листопада 2022 14:51

Львівська облрада достроково припинила повноваження депутата від «Європейської солідарності» Миколи Седіла, який виїхав з України після повномасштабного вторнення росіян. Відповідне рішення депутати ухвалили на засіданні у вівторок, 29 листопада. Раніше голосування за позбавлення мандату депутата-втікача не набрало потрібної кількості голосів, пише Zaxid.net.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За дострокове припинення повноважень депутата Львівської облради від «Європейської солідарності» Миколи Седіла проголосували 57 депутатів зі 61, присутнього на засіданні, решта четверо не голосували. Формальною підставою для такого рішення стала заява самого Седіла, написана ще в травні. 

Замість Миколи Седіла депутатом Львівської облради може стати 45-річний Микола Білик – священик-декан церкви Архистратига Михаїла ПЦУ у селі Сможе Сколівського району.

Нагадаємо, що 41-річний депутат облради від «Європейської солідарності» Микола Седіло, який очолює впливову комісію з питань комунального майна, виїхав за кордон у перші дні повномасштабної російсько-української війни, не зважаючи на заборону виїзду чоловіків призовного віку. Після суспільного розголосу, перебуваючи за кордоном, у травні він написав заяву про складання депутатських повноважень.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах