В автомобільній трощі біля Олеська загинули двоє людей — фото з місця ДТП

В автомобільній трощі біля Олеська загинули двоє людей — фото з місця ДТП.

В автомобільній трощі біля Олеська загинули двоє людей — фото з місця ДТП. Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Події
03 грудня 2022 10:35

У лобовій аварії біля Олеська Львівської області загинули водії двох вантажівок. ДТП сталася у п'ятницю, 2 грудня. Через зіткнення двох вантажівок, частину траси Київ – Чоп довелось перекрити більш ніж на 12 годин (станом на 09:45 траса ще перекрита, поліція організовує об'їзд).

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як розповіли у поліції Львівщини, близько 19:35 на об'їзній Олеська зіткнулися дві вантажівки: Mercedes-Benz та Renault Premium. За даними поліції, водій вантажівки Renault Premium, 56-річний мешканець міста Олександрія Кіровоградської області, зіткнувся з фурою Mercedes-Benz, яким керував 38-річний мешканець одного з селищ Золочівського району. 

На опублікованих поліцією фото видно, що у вантажівках перевозили будматеріали, які після зіткнення розсипались на дорозі.

В автомобільній трощі біля Олеська загинули двоє людей — фото з місця ДТП.В автомобільній трощі біля Олеська загинули двоє людей — фото з місця ДТП. Фото: facebook.com/MVS.LVIV

В автомобільній трощі біля Олеська загинули двоє людей — фото з місця ДТП.В автомобільній трощі біля Олеська загинули двоє людей — фото з місця ДТП. Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Свідки аварії, зокрема військові медики, які проїздили повз, надавали першу медичну допомогу водіям. Проте врятувати чоловіків не вдалося. Від отриманих внаслідок ДТП травм обидва водії померли.

Поліція відкрила кримінальне провадження та встановлює обставини смертельної аварії.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах