З озера на Львівщині витягнули 45-річного чоловіка

З озера на Львівщині витягнули 45-річного чоловіка

З озера на Львівщині витягнули 45-річного чоловіка Фото: facebook.com/LVIVDSNS

Події
05 грудня 2022 11:45

На Стрийщині в озері ледь не потонув 45-річний чоловік. Його витягнули з води рятувальники і в стані середнього ступеня важкості чоловіка госпіталізували.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Нещасний випадок стався 4 грудня о 12:12 в місцевому озері села Берездівці Стрийського району.

З озера на Львівщині витягнули 45-річного чоловікаЗ озера на Львівщині витягнули 45-річного чоловіка Фото: facebook.com/LVIVDSNS

Два чоловіки прогулювались поблизу озера, зайшли в закинуту будівлю, що розташована над озером. Випадково, один з чоловіків впав у воду, самостійно вибратись з води чоловік не зміг. Водночас, розуміючи, що допомогти знайомому вибратись на берег з води не зможе, його товариш зателефонував до рятувальників.

«На момент прибуття рятувальників до місця події, потерпілий знаходився на відстані орієнтовно 10 метрів від берега. Тож, рятувальники за допомогою надувного човна дістались до чоловіка та доправили його до берега», – повідомили в ДСНС Львівщини.

З озера на Львівщині витягнули 45-річного чоловікаЗ озера на Львівщині витягнули 45-річного чоловіка Фото: facebook.com/LVIVDSNS

Коли чоловіка витягли з води, карета швидкої допомоги була ще в дорозі. Тому рятувальники переодягнувши потерпілого в свій сухий робочий одяг, виїхали на зустріч медикам, щоб якнайшвидше передати чоловіка медикам.

Постраждалого жителя міста Новий Розділ ,1977 року народження, в стані середнього ступеня важкості, діагнозом загальне переохолодження тіла, госпіталізовано в Новороздільську міську лікарню.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах