Батьки загиблого військового зі Львівщини купили "швидку" для ЗСУ

Батьки загиблого на війні військового зі Львівщини купили швидку для ЗСУ

Батьки загиблого на війні військового зі Львівщини купили швидку для ЗСУ Фото: facebook.com/osoroka.galina

Події
07 грудня 2022 16:01

Батьки загиблого на війні єдиного сина зі Львівщини купили автомобіль швидкої допомоги на отримані виплати для побратимів сина.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Володимиру Солтису було 34 роки, у нього є дружина і донька. На фронт чоловік пішов відразу, як розпочалася війна. Воював на Харківщині, а потім на Донеччині. Загинув він при виконанні бойового завдання біля Бахмута, повідомила журналістка Галина Сорока.

Батьки Володимира Іван та Ярослава Солтиси з містечка Судова Вишня на Львівщині вирішили, що використати виплати за загиблих потрібно так, аби вшанувати пам’ять про сина. Батько сам їздив за машиною до Польщі і сам відвезе її фронт побратимам сина.

Батьки загиблого на війні військового зі Львівщини купили швидку для ЗСУБатьки загиблого на війні військового зі Львівщини купили швидку для ЗСУ Фото: facebook.com/osoroka.galina

«Мій син Володимир без роздумів пішов у військкомат добровольцем. Він просто прагнув якнайскоріше потрапити на фронт, щоб проганяти ненависного ворога з рідної землі. Він служив у військовій частині 14-ої ОМБр, але коли випала нагода йти у розвідувальні підрозділи і їхати на фронт, відразу ж прийняв це рішення. Спочатку виконували бойові завдання на Харківщині, потім – на Донеччині. Загинув під Бахмутом у жорстокому бою», – сказав батько Іван Солтис.

Рішення про придбання «швидкої» і передачі її у військову частину, де служив син, прийняв батько. За автомобілем «швидкої» в Катовіце до Польщі чоловік їздив разом зі знайомим.

«"Швидка" обладнана сучасним медичним устаткуванням, тут є все необхідне, щоб воїнам надавати якісну медичну допомогу. Авто вже в Україні. Зараз проведемо техогляд, можливо, поміняємо колеса на зимові і відправимо автомобіль побратимам мого сина», – повідомив Іван Солтис.

На капоті транспортного засобу буде розміщений портрет сина Володимира, щоб він і надалі залишався разом зі друзями і захищав їх з небес.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах