Чоловік з Новояворівська пив горілку з переселенцем у Львові і вбив його

Чоловік з Новояворівська пив горілку з переселенцем у Львові і вбив його

Чоловік з Новояворівська пив горілку з переселенцем у Львові і вбив його Фото: lv.npu.gov.ua

Події
19 грудня 2022 11:47
Автор: Юрій Богун

У Львові поліцейські затримали зловмисника за підозрою у нанесенні смертельних травм знайомому. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції у Львівській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За скоєне затриманому, 22-річному мешканцю Новояворівська, загрожує покарання – до десяти років позбавлення волі. Також встановлено, що конфлікт між чоловіками відбувся під час розпивання спиртного.

Як встановили співробітники відділу поліції 16 грудня на території одного із складів, розташованого на вулиці Чернівецькій у Львові, між 22-річним жителем міста Новояворівськ та 69-річним мешканцем Кіровоградщини, який тимчасово перебував на території Львівщини, під час розпивання спиртного виник конфлікт.

В процесі бійки молодший із чоловіків завдав старшому кількох ударів в ділянку голови. Від отриманих травм потерпілий помер і невдовзі його тіло виявив працівник підприємства, який і повідомив про це правоохоронців.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, кінолог, оперативники кримінальної поліції та співробітники інших підрозділів територіального підрозділу поліції. Проведеними заходами правоохоронці встановили особу зловмисника, передали орієнтування на нього в усі територіальні підрозділи поліції та невдовзі затримали його на одному з блок-постів, через який він намагався втекти зі Львова.

Зловмисник затриманий, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах