Тибетський мастиф із ЛКП "Лев" дочекався своєї людини — фото з нового помешкання

Тибетський мастиф із ЛКП "Лев" дочекався своєї людини — фото з нового помешкання.

Тибетський мастиф із ЛКП "Лев" дочекався своєї людини — фото з нового помешкання. Фото: facebook.com/lvivlkplev

Події
22 грудня 2022 07:21

У середині листопада до Львівського комунального підприємства "Лев" потрапив тибетський мастиф, якого вважають найбільшим собакою у світі. Тварина була прив'язана на вулиці Грабовського, комунальників викликали небайдужі перехожі. Собака мав чип, який зареєстрований на заводчиків у Запоріжжі, але, як виявилося, вони не мали інформації про його власників. Знали лише, що тварину звуть Афіною. Кілька тижнів тибетський мастиф перебував під опікою працівників ЛКП "Лев". Втім, нещодавно по нього приїхали.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Тибетський мастиф із ЛКП "Лев" дочекався своєї людини — фото з нового помешкання.Тибетський мастиф із ЛКП "Лев" дочекався своєї людини — фото з нового помешкання. Фото: facebook.com/lvivlkplev

"До знайомства з Афіною у нас було три собаки, ми завжди вважали, що собаки — це є наша сім'я, що ми можемо дати потрібну їм увагу, любов, тепло та турботу. Нас все життя оточували собаки, тому — це було дещо спонтанне рішення, яке всі підтримали. Ми побачили оголошення після дзвінка знайомих з питанням "Це не ваша собака загубилася?". У нас є собачка тибетський мастиф на ім'я Еля. На фото вони були дуже схожими і цей дзвінок став для нас знаком, що ми повинні допомогти Афіні. Коли ми дізнались історію цієї собачки, ми подумали, що вона кричить про те, щоб її захистили. Ми хотіли дати їй усе і більше, лиш би вона ще раз відчула сімейне тепло. Афінка зачепила нас своїм поглядом. Він був дуже сумним, але ми побачили у ньому щось яскраве. Ніби у неї все таки залишалась надія знайти родину", — розповіла нова власниця Афіни.

Тибетський мастиф із ЛКП "Лев" дочекався своєї людини — фото з нового помешкання.Тибетський мастиф із ЛКП "Лев" дочекався своєї людини — фото з нового помешкання. Фото: facebook.com/lvivlkplev

За її словами, найбільшим страхом було те, як сприймуть Афіну інші собаки, та чи вибере вона саме їх. Але все склалося добре.

"Наші собачки спершу пильно за нею стежили, для них було незвично, що у нас з'явився ще один житель. Але через декілька днів вони познайомились з нею поближче і тепер все чудово. Щодо сприйняття, то Афіна чудово відкликається, піднімає хвостик та підбігає до нас, любить чухати животик та коли її цілують по голівці. Зараз Афінка ще вивчає територію, але вже намагається її захищати, вона проводить багато часу з нашою родиною та пробує усіх запам'ятати. Вона пройшла через велику кількість жаху, тому зараз нашим головним завданням постало завоювати її довіру та розвіяти страх в її очах", — розповіла жінка. 

Додамо, що усіх, хто хоче "всиновити" собаку, запрошують у ЛКП "Лев", аби познайомитися з вихованцями поближче. Адреса: вулиця Промислова, 56. Телефони: 068 53 54 545 та 032 293 30 41.  

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах