Шахраї представлялися службовцями Дрогобицької адміністрації і просили гроші

Шахраї представлялися службовцями Дрогобицької адміністрації і просили гроші

Шахраї представлялися службовцями Дрогобицької адміністрації і просили гроші Фото: 24.tv

Події
23 грудня 2022 15:46
Автор: Юрій Богун

Дрогобицька окружна прокуратура відкрила кримінальне провадження щодо шахрайських дій зловмисників з метою незаконного заволодіння коштами нібито на волонтерські цілі у Дрогобицькому районі. Про це повідомили у Дрогобицькій райадміністрації.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, 19 грудня до голови Дрогобицької РВА Степана Кулиняка звернулися представники місцевого бізнесу та повідомили, що отримали підозрілі листи, які надійшли нібито від Дрогобицька РВА і нібито за його підписом, у яких йдеться про збір коштів на підтримку Збройних сил України. Більше того, підприємцям телефонували невідомі особи та представлялися іменем Степана Кулиняка.

Голова Дрогобицької РВА офіційно заявив, що ні він, ні Дрогобицька РВА, ні жоден працівник адміністрації таких зборів не проводить. Та закликав ретельно перевіряти інформацію, щоб не потрапити у «фінансову пастку» аферистів, які хочуть нажитися на наших з вами емоціях у боротьбі за перемогу.

За фактом вище вказаних дій Дрогобицька РВА звернулася у правоохоронні органи. 20 грудня Дрогобицька окружна прокуратура відкрила кримінальне провадження за статтею 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах