Львівські митники вилучили контрабанду майже на мільйон гривень під виглядом гуманітарки

Львівські митники викрили контрабанду на 900 тисяч гривень під виглядом гуманітарки

Львівські митники викрили контрабанду на 900 тисяч гривень під виглядом гуманітарки Фото: facebook.com/LVcustomsUA

Події
27 грудня 2022 11:31

Львівські митники викрили чоловіка, який намагався завезти в Україну новий одяг та галантерею вартістю 900 тисяч гривень під виглядом гуманітарної допомоги для одного із благодійних фондів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Як повідомили у Львівській митниці, водій вантажівки Renault нібито із гуманітарним вантажем прибув в пункт пропуску «Краківець-Корчова» із Польщі. Вантаж адресувався одному із благодійних фондів Львівщини. Але під час перевірки митники знайшли в автомобілі незадекларований новий одяг та галантерею на суму 900 тисяч гривень.

Львівські митники викрили контрабанду на 900 тисяч гривень під виглядом гуманітаркиЛьвівські митники викрили контрабанду на 900 тисяч гривень під виглядом гуманітарки Фото: facebook.com/LVcustomsUA

«Під час перевірки та повного митного огляду вантажівки працівники управління боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Львівської митниці спільно з прикордонниками виявили товар, не вказаний у декларації – 4142 одиниць нового одягу та галантереї», – йдеться у повідомленні митників.

Львівські митники викрили контрабанду на 900 тисяч гривень під виглядом гуманітаркиЛьвівські митники викрили контрабанду на 900 тисяч гривень під виглядом гуманітарки Фото: facebook.com/LVcustomsUA

На водія вантажівки Renault склали адмінпротокол за приховування товарів від митного контролю. Чоловікові загрожує штраф в розмірі 100% вартості товарів, тобто 900 тисяч. Окрім того, прихований від митників товар буде конфісковано.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах