У львівській бібліотеці створять лабораторію моди

У львівській бібліотеці створять лабораторію моди.

У львівській бібліотеці створять лабораторію моди. Фото: unsplash.com.

Події
30 грудня 2022 13:22

У львівській бібліотеці створять лабораторію моди. Тематична бібліотека ProFashion відкриється після ремонту на вулиці Хуторівка. Окрім того, проект її перетворення передбачає оновлення та осучаснення бібліотечного простору, створення додаткових приміщень для навчання і дозвілля львів’ян та переселенців.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Перший етап передбачає створення лабораторії моди, коворкінгу, зони для читання та дитячої кімнати. На другому етапі планується облаштувати лекторій, зал видачі книжок та технічні приміщення. Переобладнання відбувається завдяки фінансовій підтримці Fundacja Jagiellońska (Polska Pomoc) та гранту ПРООН в Україні для Західноукраїнського кластеру індустрії моди (West Ukrainian Fashion Industry Cluster)», – повідомили у Львівській міській раді. 

У новому та інклюзивному просторі на базі бібліотеки будуть відбуватися зустрічі, навчання, дозвілля. Лабораторія для навчання та практичних навичок у сфері моди, дизайну та кравецької майстерності буде забезпечена художньою літературою та спеціалізованими виданнями. До слова, Школа кравецької майстерності ProFashion вже там працює і невдовзі випустить другий набір слухачів чотиримісячного курсу. Нові навички отримали 24 учениці – представниці ВПО та львів’янки.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах