У Червонограді на пожежі врятували 9 людей

У Червонограді на пожежі врятували 9 людей

У Червонограді на пожежі врятували 9 людей Фото: lv.dsns.gov.ua

Події
04 сiчня 2023 12:33
Автор: Юрій Богун

У Червонограді на пожежі на вулиці Степана Бандери врятували 9 людей. Про це повідомили в Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Львівській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

04 січня о 00:12 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в Червонограді на вулиці Бандери, Червоноградського району. Пожежа виникла в квартирі на третьому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику з вікон квартири на третьому поверсі вибивались язики полум’я, вся квартира була охоплена вогнем. Через сильне задимлення, що виникло внаслідок пожежі, не всі мешканці змогли самостійно вийти на вулицю, то ж рятувальники включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та приступили до порятунку людей та проведення робіт з ліквідації пожежі. Загалом рятувальники вивели із задимлених помешкань на свіже повітря 9 осіб, з них 2 дітей.

О 00:43 вогнеборці локалізували пожежу та о 01:13 ліквідували. Внаслідок пожежі вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 45 квадратних метрів, пошкодив стіни на площі 30 квадрратих метрів, стелю на площі 20 квадратних метрів, та підлогу на площі 30 квадратних метрів.

Причини та обставини виникнення пожежі встановлюються.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах