На Львівщині затримали вантажівки з товаром із Росії на 40 мільйонів

На Львівщині затримали вантажівки з товаром з Росії на 40 мільйонів

На Львівщині затримали вантажівки з товаром з Росії на 40 мільйонів Фото: lviv.gp.gov.ua

Події
05 сiчня 2023 09:01

На Львівщині затримали водіїв вантажівок, які незаконно перевозили товари з Росії на суму понад 40 мільйонів гривень. Вони нелегально возили в Україну побутову техніку та товари широкого вжитку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Як повідомили в Бюро економічної безпеки України, виявили та затримали водіїв транспортних засобів, які нелегально завезли товари в Україну. В ході обшуку одного з транспортних засобів вилучено побутову техніку, імпортером яких є держава - агресор, російська федерація.

На Львівщині затримали вантажівки з товаром з Росії на 40 мільйонівНа Львівщині затримали вантажівки з товаром з Росії на 40 мільйонів Фото: lviv.gp.gov.ua

За результатами обшуків вантажних автомобілів з причепами виявлено різну побутову техніку та товари широкого вжитку. Загалом вилучено понад 2000 одиниць продукції орієнтовною вартістю близько 40 мільйонів гривень.

«Під час проведення обшуку в причепі було виявлено та вилучено телевізори, портативні газові водонагрівачі, газові опалювальні двоконтурні котли, гелеві акумулятори, інвертори, пральні машини, інвенторні плити, радіатори, набори інструментів, комплектуючі до мобільних телефонів, інші  товари та побутову техніку», – повідомили в прокуратурі Львівщини.

На Львівщині затримали вантажівки з товаром з Росії на 40 мільйонівНа Львівщині затримали вантажівки з товаром з Росії на 40 мільйонів Фото: esbu.gov.ua

В автомобілях також виявлено документи про походження товару та документи, що підтверджують декларування товару на митному посту сусідньої держави. При перетині митного кордону України, декларування товарів та сплата митних платежів не здійснювалося.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах