Львів'янин продавав ухилянтам підроблені паспорти для виїзду за кордон

Львів'янин продавав підроблені паспорти ухилянтам для виїзду за кордон

Львів'янин продавав підроблені паспорти ухилянтам для виїзду за кордон Фото: facebook.com/Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України

Події
05 сiчня 2023 17:07

Мешканець Львова заробляв на ухилянтах. Він допомагав військовозобов’язаним чоловікам перетинати кордон, використовуючи підроблені документи.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Чоловік налагодив схему незаконного переправлення осіб через державний кордон.

«51-річний мешканець Львова пропонував військовозобов’язаним особам, які бажали уникнути мобілізації, виїхати на територію іншої держави за підробними документами. Для цього він обіцяв виготовити для «нелегалів» фіктивний дипломатичний паспорт. Свої послуги чоловік оцінив у 4 000 доларів США», – повідомили в Департаменті внутрішньої безпеки Національної поліції України.

Львів'янин продавав підроблені паспорти ухилянтам для виїзду за кордонЛьвів'янин продавав підроблені паспорти ухилянтам для виїзду за кордон Фото: facebook.com/Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України

За зібраними матеріалами розпочало кримінальне провадження за ч. 3 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.

Оперативники внутрішньої безпеки поліції та слідчі львівської поліції затримали львів’янина на одержанні частини коштів – 2 000 доларів США. Гроші вилучено.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах