Одного з керівників «Львівської залізниці» затримали на хабарі

Одного з керівників «Львівської залізниці» затримали на хабарі

Одного з керівників «Львівської залізниці» затримали на хабарі Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Події
06 сiчня 2023 12:16

Одному з керівників регіональної філії «Львівської залізниці» повідомили про підозру в хабарництві. Він систематично продавав будматеріали без укладання документів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Як повідомили у Львівській обласній прокуратурі, чоловік вимагав та одержав у мешканця Львівщини неправомірну вигоду в розмірі 55 000 гривень за безперешкодний відпуск відпрацьованої щебеневої суміші, без оформлення відповідних на це документів. Ця схема працювала неодноразово.

Одного з керівників «Львівської залізниці» затримали на хабаріОдного з керівників «Львівської залізниці» затримали на хабарі Фото: facebook.com/MVS.LVIV

«Загалом, за «допомогою» посадовця було незаконно реалізовано близько 270 кубічних метрів будівельних матеріалів, за що він отримав від «покупця» неправомірну вигоду. Правоохоронці викрили зловмисника під час одержання ним чергової частини коштів», – йдеться у повідомленні поліції.

Слідчі повідомили посадовцю про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Йому загрозує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років, з конфіскацією майна.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах