У Львові затримали викрадачів автомобілів

У Львові затримали викрадачів автомобілів

У Львові затримали викрадачів автомобілів Фото: lv.npu.gov.ua

Події
09 сiчня 2023 13:55
Автор: Юрій Богун

У Львові поліцейські затримали зловмисників за підозрою у незаконному заволодінні автомобілем. Про це повідомили у Головному управлінні національної поліції у Львівській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Оперативно викрити та затримати 21-річного львів’янина та жителя Львівського району віком 18 років правоохоронці змогли за допомогою камер відеоспостереження, встановлених у межах програми «Безпечна Львівщина».

8 січня у поліцію за допомогою звернувся 61-річний львів’янин, який повідомив, що вночі з вулиці Кульпарківської було викрадено його автомобіль «ВАЗ 2101». На місці події працювала слідчо-оперативна група, а також оперативники кримінальної поліції Львівського районного управління поліції №2.

Також було встановлено осіб, причетних до скоєння злочину. Ними виявились 21-річний львів’янин та житель Львівського району віком 18 років – вони вже почали розбирати автомобіль на запчастини для подальшого їх продажу.

Досудове розслідування триває, вирішується питання щодо повідомлення зловмисникам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах