Як шукати роботу в Європі. Рекомендації українців

Як шукати роботу в Європі. Рекомендації українців.

Як шукати роботу в Європі. Рекомендації українців.

Події
20 сiчня 2023 16:04

Уряди Європейських країн щомісяця зменшують соціальні виплати та згортають гуманітарні програми для біженців. Тому робота та житло – це проблема №1 для українців у країнах ЄС. Ситуація на ринку праці доволі непроста. Попри те, що в багатьох розвинених країнах Європи низький рівень безробіття і є чимало відкритих вакансій, але не завжди вони доступні українцям. На заваді стають: процедура підготовки документів, незнання мови, не підтверджена кваліфікація. Велику допомогу у вирішенні проблем, пов’язаних із роботою можуть надати спеціалізовані компанії.

Після 24 лютого 2022 року життя українців кардинально змінилося. В свою чергу різке зростання міграційних процесів докорінно змінило ситуацію на ринку працевлаштування Європи. Компанії VAV Synergy довелося повністю перелаштувати свою роботу з урахуванням обставин, що склалися. Але команда одразу для себе визначила – докладатимуть максимум зусиль, щоб допомагати людям, які опинилися в Європі та потребують роботи.

Як підсумок 2022 року, компанія VAV Synergy стала переможцем в номінації Кращі експерти з працевлаштування за кордоном 2022 за результатами дослідження аналітичного центру “Вибір Країни”.

Як шукати роботу в Європі. Рекомендації українців.Як шукати роботу в Європі. Рекомендації українців.

Перемогу компанія отримала за такими критеріями:

● Офіційність – VAV Synergу  у своїй  роботі суворо дотримуються  норм діючого законодавства країн ЄС та несуть  повну відповідальність  за  легальне   працевлаштування  працівників.

● Якість –  процес  підбору роботи для кандидата відбувається  в  декілька етапів,  на  кожному  з яких кандидат  отримує якісну  підтримку,  а також супровід  менеджера  впродовж роботи за  кордоном.

● Професійність – спеціалісти з компанії VAV Synergy залюбки проконсультують із будь-яких питань щодо країни, вакансій чи документів. Усі вони мають досвід у вирішенні ваших професійних та життєвих задач.

● Індивідуальний підхід – VAV Synergy збирає та аналізує всі необхідні дані щодо вакансій і потреб осіб, які шукають роботу.

Компанія впродовж тривалого часу представлена на ринку та активно розвивається. За цей час спеціалісти компанії допомогли великій кількості людей з пошуком та підбором відповідних вакансій в різних країнах ЄС та сприяли задоволенню потреб європейських роботодавців щодо підбору персоналу.

Співробітники компанії не тільки висококваліфіковані, але й віддані своїй справі люди, які нададуть інформаційну підтримку кожному на всіх етапах пошуку роботи – від підбору вакансії, до оформлення, переїзду і адаптації на місці. VAV Synergy взаємодіє з багатьма прямими роботодавцями з Німеччини, Данії, Бельгії, Нідерландів, тому може надати кожному кандидату інформацію про великий вибір вакансій і абсолютно безпечне легальне працевлаштування.

Як шукати роботу в Європі. Рекомендації українцівЯк шукати роботу в Європі. Рекомендації українців

Отримувати найсвіжіші безкоштовні вакансії можна у телеграм-каналі компанії, а отримати безкоштовну консультацію, або заповнити заявку можна на офіційному сайті. Знайдіть роботу мрії просто і швидко з допомогою VAV Synergy!

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах